Biloba demana ara ampliar la terrassa fins a 240 persones tot i el repunt de contagis a Lleida

La Paeria li nega la sol·licitud i recorda que l'espai només pot acollir 25 persones, una menys de les reunides el passat dissabte en una festa privada al local

30 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:28h
Imatge de l'exterior de la discoteca Biloba
Imatge de l'exterior de la discoteca Biloba | Àlvar Llobet
La discoteca Biloba ha demanat a la Paeria un canvi en la llicència municipal que permeti una ampliació de l'aforament fins a 240 persones. Els responsables de l'empresa ha tramitat la sol·licitud al consistori, que ja ha negat aquesta possibilitat argumentant que l'espai de Biloba és interior i, per tant, només pot donar servei a 25 persones en els 100m2 habilitats.

A més, la primera fase de la desescalada només permet aquest nombre de clients reunits en una terrassa interior. Segons ha confirmat aquest diari, des del govern de la Paeria també s'ha recordat que no es poden utilitzar ni hamaques, ni barres ni tampoc la piscina que hi ha al recinte i que ja va ser usada el passat dissabte en la festa privada que es va celebrar a l'interior del local i que va acabar amb una denúncia per part de la Guàrdia Urbana, que va aixecar acta dels fets. Aquell dia no es van respectar tampoc ni les mesures de distància ni es van usar mascaretes per evitar els contagis, que en els darrers dies han repuntat a Ponent. 

En aquella celebració hi havia 26 persones, una més del que marca la normativa de terrasses interiors, per la qual cosa la discoteca hauria comès una il·legalitat al no respectar l'aforament. D'altra banda, la discoteca ha publicat aquest divendres el primer anunci de l'obertura de la terrassa tot i que, segons ha assegurat direcció després de la polèmica de la festa, ja feia més d'una setmana que estava oberta.