Exhaurides les 190 entrades per a la primera sessió d'auto cinema a Golmés

Es posa en marxa dissabte i es farà tots els caps de setmana de juny al costat de la desapareguda discoteca Big Ben

"Joker" es projectarà a Golmés
"Joker" es projectarà a Golmés | Europa Press
Redacció
29 de maig del 2020
L'auto cinema que s'inaugura dissabte a Golmés (Pla d'Urgell), el primer de Catalunya, ja ha exhaurit totes les entrades per a la primera sessió, amb la pel·lícula 'Joker', 24 hores després de posar-les a la venda. Atès que el municipi pertany a la Regió Sanitària de Lleida, que es troba en fase 1, l'aforament de l'auto cinema s'ha vist reduït a la meitat i només s'han pogut posar a la venda, i de forma exclusivament online, entrades per a 190 persones.

La iniciativa, que tindrà lloc tots els caps de setmana de juny al costat de la desapareguda discoteca Big Ben, està promoguda per l'Ajuntament de Golmés, el Restaurant Resquitx i el Circuit Urgellenc, amb l'objectiu de revitalitzar l'oci al Pla d'Urgell i ajudar la sanitat de la comarca.

Les mesures de seguretat de l'esdeveniment, que obre portes a les 20 hores i que comença la projecció de la pel·lícula a les 22 hores, seran màximes. Distàncies de 2,5 metres entre cotxes, que estaran aparcats de forma esglaonada, entrades (exclusivament anticipades) i consumicions que s'hauran d'adquirir online, mascaretes, gel hidroalcohòlic i desinfecció permanent per gaudir d'una nit de cinema al cotxe en la "nova normalitat", segons remarca l'alcalde de Golmés, Jordi Calvís.

Els usuaris podran escoltar l'àudio de la pel·lícula "Joker" sintonitzant la freqüència 106.3 de la FM de la ràdio del seu cotxe i veure-la en una pantalla de cinema digital de 10 metres d'amplada. L'auto cinema està situat al pàrquing de la desapareguda discoteca Big Ben.