A presó un home per vendre drogues des del seu domicili a Guissona

Traficava amb cocaïna, heroïna i marihuana

Imatge del material comissat
Imatge del material comissat | Mossos d'Esquadra
Redacció
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 11:02h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimarts un home per vendre drogues des del seu domicili a Guissona (Segarra), en concret heroïna, cocaïna i marihuana. L'immoble està situat al carrer de Baixada de Capdevila.

Els agents van iniciar la investigació a mitjans de maig, amb vigilàncies i seguiments discrets tot i les dificultats afegides pel coronavirus. Els investigadors van interceptar diversos compradors en diferents dies que anaven al domicili i després sortien amb la droga, habitualment dosis per a consum propi. L'activitat generava inseguretat a la resta de veïns de la zona. L'home ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial del jutjat de Cervera.

La detenció es va produir a l'avinguda Notari Josep Faus. El agents van entrar l'endemà al seu domicili, on van recollir 33 grams d'heroïna, 107 de marihuana i 4 de cocaïna. També van intervenir dues balances digitals, material divers per tallar la droga i embolcallar-la, diners en bitllets fraccionats, dos telèfons mòbils, rellotges i joies. L'home té 44 anys i és de nacionalitat nigeriana.