VÍDEO Lo Pau de Ponts «conquereix» Barcelona en el videoclip del seu primer disc

El cantant de la Noguera presenta la cançó "Del poble a la capital", una història que confronta la ruralia amb la vida urbana

Lo Pau de Ponts, per Barcelona
Lo Pau de Ponts, per Barcelona | Youtube
Redacció
29 de maig del 2020



El cantant i showman pontsicà Pau Pinós, més conegut com "Lo Pau de Ponts" ha presentat aquest divendres el primer clip del seu primer disc. “Del poble a la capital” narra la història d’una persona d’un petit poble que es desplaça a una gran ciutat i explica amb to humorístic diverses anècdotes sobre la diferent forma de vida entre un lloc i l’altre. De fet, segons afirma el propi cantant, “podria ser una cançó autobiogràfica, ja que jo mateix vaig passar de viure de Ponts a una gran capital com Barcelona, i a l’inici, hi ha coses et que xoquen bastant i l’adaptació no sempre és fàcil ni està exempta de confusions”. 

L’artista de la Noguera indica que tant aquesta, com la resta de cançons que conformaran el seu primer disc, seran “absolutament desenfadades i divertides” i amb el segell de ‘catxondeo’ que caracteritza la seva música i la seva posada en escena.

Lo Pau de Ponts s’ha convertit en pocs anys en un dels artistes més coneguts del país i ha recorregut tot Catalunya amb la seva guitarra i la seva naturalitat, espontaneïtat i alegria. Com diu ell mateix, toca “arreu pels padrins, a les tietes i a la canalla”. Ara, s’atreveix amb les seves pròpies cançons i enfila una nova etapa.
Tal i com diu ell: “Ojo, que ja haig arribat!”.