Coronavirus

GRÀFIC El repunt de la xifra de contagis a Ponent

El territori suma 232 víctimes mortals i 2.771 casos detectats | També hi ha 1.055 altes des de l'inici de la crisi sanitària

per Àlvar Llobet , 26 de maig de 2020 a les 14:11 |
El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores ha mort una persona per coronavirus a la demarcació de Lleida, concretament a la Regió Sanitària de Ponent.

D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrada fins ara a les comarques lleidatanes és de 232, 202 a Ponent i 30 al Pirineu. D'aquesta xifra, 200 havia contret el virus i la resta no s'ha pogut certificar amb seguretat. Salut també ha confirmat 58 casos positius nous. Això fa que el nombre total d'afectats sigui de 2.771 casos des de l'inici de la crisi, 2.385 a Lleida i 386 al Pirineu.


Aquestes noves xifres constaten l'aparició de diversos rebrots a les comarques de Ponent que han impedit, de moment, que la regió sanitària de la plana de Lleida pugui entrar a la segona fase de la desescalada. Els escorxadors i les residències geriàtriques són els focus on s'han registrat més contagis, per bé que el Govern parla de casos lleus i asimptomàtics.

Pel que fa al nombre d'altes, a la demarcació n'hi ha 1.155. 
 
Evolució del coronavirus a Lleida (morts)

Infogram 

Participació