Coronavirus

Mollerussa crida a respectar les franges horàries després de registrar-se un repunt dels contagis

Pugen de 37 a 47 els positius en una setmana, sobretot en edats que van dels 25 als 45 anys

per Redacció , 21 de maig de 2020 a les 16:52 |
Un home passejant per Mollerussa | ACN
L'Ajuntament de Mollerussa ha fet una crida a la ciutadania perquè prengui consciència de la necessitat de respectar les franges horàries per a les sortides prenent les mesures de prevenció recomanades. Ho ha fet davant el repunt de casos detectats en la darrera setmana, en la qual han passat de ser 37 a 47, sent la majoria d'elles persones que tenen entre 25 i 45 anys. Així s'ha informat en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil, on s'han actualitzat aquestes dades mèdiques.

Es mantenen en 9 les persones que han perdut la vida a causa del virus i també les 16 que han aconseguit curar-se, segons dades del CAP. El consistori obrirà divendres la pista d'atletisme i el circuït de motocròs amb cita prèvia.


Pel que fa al control del seguiment de les mesures de confinament a la via pública, la Policia Local ha hagut d'aixecar 2 actes més i ja són 8 en una setmana precisament per aquest incompliment de les franges horàries.

En aquest sentit, també s'ha establert que s'intensificaran els controls informatius per tal que la ciutadania respecti l'obligatorietat de portar la mascaretea per a majors de 6 anys sempre que no es pugui mantenir una distància de 2 metres a la via pública i en espais tancats d'ús públic.


Així mateix, també s'han reforçat les tasques de control en el funcionament de les terrasses obertes per tal que es compleixin les mesures establertes per a la seva obertura, igualment que els establiments comercials que ja esta oberts sense necessitat de cita prèvia.

 

Participació