Alcaldia

Sílvia Fernández serà la primera alcaldessa d'Agramunt

Fins ara era regidora de Serveis Socials, Salut i Diversitat i feia d'alcaldessa en funcions

per Redacció , 20 de maig de 2020 a les 16:34 |
Sílvia Fernández, serà l'alcaldessa d'Agramunt | Aj Agramunt
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sílvia Fernàndez serà la primera alcaldessa d’Agramunt (Urgell). Vinculada al projecte municipal d’Acord d’Esquerra des dels seus inicis, Sílvia Fernàndez prendrà possessió com a nova alcaldessa d’Agramunt el pròxim divendres 22 de maig a les set de la tarda. D’aquesta manera, Fernàndez prendrà el relleu al capdavant del consistori agramuntí a Bernat Solé que, el passat 20 de març, va renunciar a l’alcaldia per ser nomenat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

Amb aquest nomenament, Sílvia Fernàndez, fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat a l’Ajuntament, es convertirà en la primera alcaldessa d’Agramunt. Fernàndez destaca: "Assoleixo aquest repte personal amb il·lusió, responsabilitat, compromís i amb el convenciment, ara més que mai, que cal prioritzar a les persones, saber acompanyar-les, i saber afrontar totes les dificultats que ens sorgeixen i sorgiran.


La prioritat de l'Ajuntament, ara mateix, ha de ser i és la salut de les persones, com afrontar aquesta crisi sanitària, econòmica i social, i sortir-ne el màxim de reforçats possible. Un treball, on hem d'aportar el millor de tots nosaltres"

En les darreres setmanes, Fernàndez ja ha estat exercint com a alcaldessa en funcions, ja que la crisi sanitària provocada pel coronavirus posicionava com a prioritat de l’equip de govern la gestió de la situació excepcionalitat. En aquest sentit, Fernàndez afegeix que “donada l’entrada a la fase 1, que alleugereix les mesures de confinament, hem cregut oportú fer ara aquest pas”.

 

Participació