Lleida recupera el mercat dels dijous del Camp d'Esports

A partir del 21 de maig s'hi podrà tornar a vendre fruita, verdura, planter i flors

Imatge d'una compradora al mercat de Lleida
Imatge d'una compradora al mercat de Lleida | ACN
Redacció
19 de maig del 2020
Lleida recupera el mercat setmanal a l'aire lliure dels dijous del Camp d'Esports i, a partir del 21 de maig, s'hi podrà tornar a vendre fruita, verdura, planter i flors, segons ha informat la Paeria. D'aquesta manera, es consolida la progressiva normalització dels espais de venda ambulant a la capital del Segrià, després de la represa el 2 de maig del mercat dels dissabtes del Barris Nord.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha explicat que aquesta decisió s'ha pres coincidint amb l'entrada de Lleida en la fase 1 del desconfinament, atenent així les peticions de paradistes i veïns per tal de recuperar l'activitat d'aquest mercat.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Lleida, a més de respectar la normativa de prevenció de Salut Pública per evitar la propagació de la covid-19, suma el mercat del Camp d'Esports com a element de dinamització per la venda ambulant de fruita, verdura, planter i flor i reforça un altre punt estratègic pel comerç de productes de primera necessitat, frescos i de proximitat.

Tal com s'ha fet en les successives edicions del mercat del Barris Nord, la Paeria, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, treballa en l'activació dels protocols de seguretat a la zona de Camp d'Esports. Per aquest motiu, marcarà i senyalitzarà tot l'espai, perquè les parades tinguin ubicacions a una distància concreta i es garanteixi la seguretat, tant dels clients com dels mateixos paradistes.