L'Hotel Rambla de Lleida també acollirà temporers amb covid-19 que es detectin en altres poblacions

La Diputació de Lleida assumirà els costos i aportarà 214.000 euros als municipis per sufragar despeses de la campanya

 La recollida de cirera comença a la Ribera d'Ebre amb millors previsions que l'any passat
La recollida de cirera comença a la Ribera d'Ebre amb millors previsions que l'any passat | Arxiu
Redacció
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 15:40h
L'Hotel Rambla de Lleida també acollirà aquells temporers que es trobin en municipis fructícoles del pla de Lleida i donin positiu de covid-19. Així ho ha anunciat el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, en una reunió amb alcaldes, on també ha precisat que la institució assumirà el cost de l'operació amb una aportació de fins a 300.000 euros per a les 40 places que hi ha en aquest hotel, que inicialment només havia d'acollir els casos positius de la capital del Segrià.

La Diputació també destinarà 214.000 als municipis on es desenvolupa la campanya de la fruita per sufragar despeses derivades de les mesures que s'han hagut d'implementar per garantir la seguretat davant la pandèmia del coronavirus.

Talarn ha explicat que aquells temporers als qui se'ls detecti la covid-19 no caldrà que es quedin al municipi on estan treballant i podran allotjar-se a l'Hotel Rambla de Lleida, on ja estava previst ubicar-hi aquells temporers que ara es troben a la ciutat i poden ser portadors del virus. Precisament la Paeria i Salut comença aquest dimarts a fer testos als temporers que es troben dormint al carrer des de fa dies.