Més de la meitat dels hotels de Lleida ciutat opten per no obrir

Alguns establiments com ara el Zenit reprenen l'activitat amb mesures de prevenció i zones comunes tancades

Redacció
18 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:33h
Imatge de l'hotel Nadal de Lleida
Imatge de l'hotel Nadal de Lleida | ACN
Més de la meitat dels hotels de Lleida ciutat han decidit per no obrir encara malgrat poder-ho fer des d'aquest dilluns, coincidint amb l'entrada de la regió sanitària a la fase 1 de la desescalada.

Alguns prefereixen esperar uns dies mentre altres a la fase 2 o bé quan es permeti una major mobilitat i puguin rebre clients de fora de la regió sanitària. La resta d'hotels de la ciutat si que ha reprès l'activitat com és el cas del Zenit, Sansi, Ibis o Goya i ho han fet amb mesures de prevenció tant per a clients com per als treballadors i amb les zones comunes tancades, tal com preveuen les restriccions establertes per a la fase 1. Un cas diferent són els hotels Nastasi i Rambla, que estan a disposició de les autoritats sanitàries.

Els hotels NH, Ciutat de Lleida, Finca Prats, Nadal, Ramon Berenguer IV o el Parador de Turisme Lleida continuen tancats aquest dilluns, malgrat poder-ho fer per l'entrada de la regió sanitària de Lleida a la fase 1 de la desescalada. En el cas de l'Hotel Real, manté tancat l'hotel tot i que sí ofereix els seus apartaments.

Molts d'aquests hotels preveuen esperar, al menys, fins a la fase 2 de la desescalada, tot i que en aquesta tampoc es preveu -ara per ara- que estigui permès desplaçar-se fora de la regió sanitària.