El 33 estrena la segona temporada de «Tatuats pels Pirineus» amb un viatge per la Cerdanya

El programa presentat i dirigit per Eva Clausó descobreix, a través dels seus habitants, els racons de cinc comarques pirinenques

Redacció
11 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:28h
Detall d'un capítol del programa
Detall d'un capítol del programa | E.C
El canal 33 emetrà a partir d'aquest divendres la nova temporada de “Tatuats pels Pirineus”, l'espai que travessa i mostra la serralada pirinenca. Dirigii i presentat per Eva Clausó, el programa acosta el territori als espectadors d’una manera diferent, donant el protagonisme a tots els testimonis que l’acompanyen en aquest recorregut.
 
La segona temporada està formada per vuit episodis que descobreixen racons de cinc comarques pirinenques: la Cerdanya, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Solsonès i l’Alta Ribagorça. A cada programa, a més, hi haurà l'actuació d'un artista o grup musical vinculats d'alguna manera als Pirineus.
 
La Cerdanya, primera part
 
La segona temporada de “Tatuats pels Pirineus” arrenca a les 22:30h amb un capítol en el que Clausó viatja a la Cerdanya per descobrir amb la Txell, una veïna de Prullans, un secret molt ben guardat de l’església d’aquest poble. A més, dos rucs molt simpàtics, el Torrat i el Kaqui, li ensenyaran que és l’asinoteràpia. La periodista també visitarà el poble de Talltorta, on hi ha la capella sixtina dels Pirineus, i farà d’Indiana Jones a Bolvir. 
 
Al poble d’Éller l’esperaran la Sara i el Quim, dos fotògrafs professionals que ara fan de pastors. Després anirà de festa a Bellver de Cerdanya amb la Colla Castellera de la Cerdanya i visitarà l’interior de les coves d’Anes. El dia el rematarà  llepant-se els dits amb un bon trinxat amb rosta.