Mollerussa programa 10 hores de música a YouTube amb 20 grups per celebrar la Festa Major

També organitza un concurs de vídeos i reproduirà per Ràdio Ponent els concerts de les orquestres de l'envelat

El cartell promocional dels concerts
El cartell promocional dels concerts | Aj Mollerussa
Redacció
07 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:36h
Un macroconcert amb 20 grups de proximitat que oferiran 10 hores de música repartida en dues franges horàries entre el 15 i el 16 de maig serà l'acte principal de la Festa Major de Mollerussa, prevista en confinament, i aprofitant la tecnologia per arribar a la ciutadania. El concert es difondrà pel canal youtube.mollerussa.cat i la iniciativa té un cost de 4.000 euros que l'Ajuntament repartirà entre els grups, ja que tots ells compten amb membres de la ciutat.

Paral·lelament, també s'organitza un concurs de vídeos adreçat als veïns del municipi i es reproduirà per Ràdio Ponent els concerts de les orquestres que s'havien de fer a l'envelat.
El concert es difondrà pel canal YouTube de Mollerussa el divendres 15 i el dissabte 16 de les dotze del migdia a les dues de la tarda i de les vuit del vespre a les onze de la nit. Això no obstant, el material es quedarà al canal municipal perquè es pugui veure sempre que es vulgui.

L'alcalde Marc Solsona ha explicat que tot i decidir no cancel·lar la Festa Major a l'espera de com evolucionava la pandèmia de la covid-19, al final es va descartar la programació d'activitats al carrer partint de la base que la ciutadania les contemplés des dels seus balcons. El fet que ja es permeti la sortida programada per franges horàries hauria pogut provocar "concentracions de gent no volgudes" i per aquest motiu, tota la programació s'ha plantejat per ser seguida des de casa.

La música també serà protagonista a través de Ràdio Ponent, ja que està previst que a la mateixa hora en què es feien els concerts de tarda a l'Envelat es pugui també oferir la música de les mateixes orquestres que estava previst que hi actuessin, com són Montgrins, La Selvatana i Maravella.