Tàrrega posa 15 denúncies en un dia per incomplir franges horàries

Els agents també precinten un bar on hi havia dos clients consumint a l'interior de l'establiment

Agents de la policia local de Tàrrega
Agents de la policia local de Tàrrega | Aj Tàrrega
Redacció
05 de maig del 2020
La Policia Local de Tàrrega ha denunciat 15 persones en un sol dia, durant el diumenge 3 de maig, per saltar-se les hores de desconfinament. Els agents intensificaran les patrulles davant la percepció que des de dissabte, alguns ciutadans no les han seguit a l'hora de passejar i fer esport. A més, es van fer 25 identificacions a la via pública.

D'altra banda, la policia ha precintat un bar per infringir el decret d'estat d'alarma ja que dissabte s'hi van detectar dos clients consumint begudes a l'interior de l'establiment. Es va denunciar tant al propietari com als dos clients i després es va precintar el local. Des de l'inici de l'estat d'alarma, a Tàrrega s'han aixecat 83 denúncies i s'han fet 320 identificacions.

L'Ajuntament de Tàrrega ha fet una crida responsable a la ciutadania per atendre les mesures de seguretat i evitar conductes incíviques que portin a rebrots de la covid-19. Des de l'esclat de la pandèmia, la Policia Local ha reforçat la seva tasca social de suport a la ciutadania. El cos ha dotat amb mascaretes un centenar de persones d'edat avançada que circulaven sense pel carrer; ha lliurat fulletons informatius als comerços; i ha ajudat a distribuir material sanitari. D'altra banda, també ha felicitat l'aniversari d'un centenar d'infants i persones grans confinats als seus domicilis.

Des del passat dissabte tothom pot sortir de casa una vegada al dia per fer esport en solitari i passejar amb una altra persona amb qui es convisqui. A Tàrrega, municipi de més de 5.000 habitants, hi ha les restriccions horàries mentre que als pobles del terme (Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles, Santa Maria de Montmagastrell i El Talladell) no s'apliquen les franges horàries en ser poblacions de menys d'aquesta xifra. En tots els casos, s'ha de mantenir sempre una distància interpresonal mínima amb tercers de dos metres.