Lluís Tomàs anunciarà la seva retirada a finals de temporada

El porter trempolí, un dels puntals del Lleida Llista Blava d’hoquei, penjarà els patins després de 15 temporades a l'elit

Lluís Tomàs, al centre de la imatge, al costat del seu germà Andreu
Lluís Tomàs, al centre de la imatge, al costat del seu germà Andreu | Llista Blava
28 d'abril del 2020
El porter pallarès del Lleida Llista Blava d’hoquei patins, Lluís Tomàs, es retirarà quan finalitzi l’actual temporada. Ho farà després de 15 anys a l’elit, 13 dels quals al club lleidatà, on ha aconseguit convertir-se, juntament amb el seu germà Andreu, en un dels puntals de l’equip amb la consecució de la Copa CERS l’any 2018 i l'Europe Cup ara fa un any com a grans èxits esportius.

Segons ha avançat el diari Segre, el trempolí, que farà 34 anys al juliol, ha decidit posar el punt final a la seva carrera davant la dificultat que li suposa compaginar la competició amb la vida professional i familiar. 

Format al Club Patí Tremp

Lluís Tomàs es va formar a la secció d’hoquei del Club Patí Tremp, on va començar a patinar amb només cinc anys juntament amb el seu germà bessó, el també jugador i capità del Lleida Llista, Andreu Tomàs. El conjunt lleidatà es va fixar en ell durant el seu segon any de juvenil, etapa en què va arribar a debutar amb el primer equip.

Els estudis universitaris el van portar a Barcelona i, com a conseqüència, a deixar el Lleida. A la capital catalana va jugar un parell de temporades amb l’Horta, abans de signar per l’Andorra i l’Igualada, on va jugar dos anys més que li permetrien debutar en competició europea. Finalment va tornar al Lleida Llista on aquest any completarà 11 temporades de manera consecutiva.