La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia dijous 23 persones per no respectar el confinament

Entre elles, un jove reincident que també va ser sancionat per tinença de drogues

Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:36h
La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dijous 23 persones per saltar-se el confinament decretat amb la declaració de l'estat d'alarma. Durant la jornada, en els diversos dispositius i controls que el cos va efectuar va aturar un total de 977 vehicles.

Una de les sancions es va imposar a un jove de 23 anys que es va negar a identificar-se davant els agents i que ja havia estat denunciat en altres ocasions per no respectar el confinament. També va ser denunciat per tinença de substàncies estupefaents ja que, segons el cos, duia una bossa petita amb una substància que semblava marihuana.

Així mateix, el mateix dia els agents van denunciar un jove de 29 anys i veí de Lleida que va ser sorprès amb una pala a la mà mentre modificava el recorregut del circuit de bici trial a la zona del Bike park al parc de Gardeny. A més de la sanció per saltar-se el confinament, el jove va ser denunciat per realitzar treballs sense autorització modificant l'espai urbà.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquesta matinada un menor de 14 anys nascut al Marroc, al qual li constava en vigor una ordre de recerca i detenció de la Fiscalia de Menors. El menor va ser sorprès amb un altre jove al carrer Alcalde Costa. Els agents també els han denunciat per incomplir el confinament.