La Paeria lliura 1.600 exemplars de l'Escata de Drac al personal sanitari i a la Xarxa de Solidaritat

El recull de cinc narracions inèdites es repartia tradicionalment als ciutadans des d'una parada a la plaça de la Paeria

Alguns dels exemplars de l'Estaca de Drac que s'han repartit
Alguns dels exemplars de l'Estaca de Drac que s'han repartit | Paeria Lleida
Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:42h
L'Ajuntament de Lleida ha repartit 1.600 exemplars de l'Escata de Drac entre el personal sanitari de la ciutat i els voluntaris i usuaris de la Xarxa de Solidaritat Lleida. Aquest recull de cinc narracions inèdites, noves cada any, es repartia tradicionalment entre els ciutadans des d'una parada a la plaça de la Paeria amb motiu de la Diada de Sant Jordi, que enguany se celebra des de casa.

A més, la Paeria, com a novetat enguany, ha penjat el nou exemplar al web de la Regidoria de Cultura perquè tothom qui vulgui se'l pugui descarregar. Els autors de l'Escata de Drac 2020 són Enric Boluda, Teresa Ibars, Eduardo López, Maria Pijuan i Anna Sàez.

El tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha lliurat aquest dimecres 1.300 exemplars al personal de gestió de la Gerència Territorial de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, des d'on es faran arribar també a l'Hospital de Santa Maria i altres espais sanitaris. Alhora, aquests dies previs s'han fet arribar uns 300 exemplars a la Xarxa de Solidaritat perquè el voluntariat i els usuaris poguessin gaudir d'un volum de la tradicional Escata de Drac.

L'Escata de Drac 2020 conté 5 narracions: 'Canviar de paradigma', d'Enric Boluda; 'Per què tanta solitud?', de Teresa Ibars; 'Color d'escata de drac', d'Eduardo López; 'el Somni de na Jordina', de Maria Pijuan, i 'El Nobel', d'Anna Sàez. Aquest és el volum número 16 de la col·lecció que, enguany, de manera excepcional, tothom qui ho vulgui pot descarregar en pdf al web de la Regidoria de Cultura.

La publicació va encartada amb una nota afegida, amb la imatge #lleidaviusantjordi de l'il·lustrador Jordi Calvís, en què s'al·ludeix a la celebració atípica d'aquesta Diada per la situació d'excepcionalitat per la Covid-19, amb el confinament de la població.