El festival Som Cinema convoca un concurs de curtmetratges realitzats durant el confinament

"Som confinats" vol impulsar la creativitat audiovisual i descobrir què inspira el context de l'emergència sanitària

Redacció
19 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:32h
El Festival de l'Audiovisual Català Som Cinema convoca Som Confinats, un nou concurs de curtmetratges realitzats durant el període de confinament per la covid-19. La mostra lleidatana, que té previst celebrar l'onzena edició a finals d'octubre, anima tothom a crear treballs audiovisuals des de casa, ja sigui amb històries de ficció o documentals. L'objectiu del concurs és impulsar la creativitat audiovisual de la ciutadania en el context de la crisi del coronavirus i mostrar diferents inquietuds, reflexions, pensaments i visions sobre el moment actual, marcat per l'emergència sanitària.

Des de la mostra han explicat que la iniciativa Som Confinats vol potenciar valors socials i ètics, així com subratllar situacions que, segons han indicat, s'han generat en aquest període: la solidaritat, les relacions veïnals, els espais de socialització dels balcons, la recuperació d'espais dels habitatges, el pensament, la reflexió, l'aprenentatge o la creativitat, entre altres.

Fins al 15 de juny

El formulari d'inscripció de Som Confinats estarà disponible a partir del 20 d'abril al web www.somcinema.cat. Els participants l'hauran d'enviar, juntament amb l'arxiu del curtmetratge, al correu info@somcinema.cat, i el termini màxim per presentar els treballs és el 15 de juny.