Ensenyament

Balaguer implanta una xarxa wifi gratuïta per als escolars que no tinguin internet

La Paeria ha fet un estudi previ per conèixer les zones de Balaguer on hi ha més alumnat sense possibilitat de connectar-se a a la xarxa

per Redacció, 16 d'abril de 2020 a les 18:14 |
Un escolar amb un ordinador | Escola Montessori
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Paeria de Balaguer preveu que les properes hores es posi en funcionament la xarxa wifi gratuïta que ha de donar cobertura als escolars de la ciutat que no disposen de connexió per seguir el tercer trimestre de forma telemàtica. La connectivitat estarà limitada a unes hores deterimades atès el seu objectiu educatiu.

Segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, per garantir que el màxim nombre d'alumnes possible pugui accedir a l'ensenyament no presencial que a partir d'aquesta setmana han començat a impartir els diferents centres, els tècnics de la Paeria, en col·laboració amb el Departament d'Educació, han fet un estudi previ per conèixer les zones de Balaguer on hi ha més alumnat sense possibilitat de connectar-se. Es tracta de barris com el Secà, el Firal, el Centre Històric i els blocs de la Caixa.


La connectivitat serà exclusiva per temes educatius i el que es vol amb aquesta iniciativa és facilitar que tots els alumnes de Balaguer puguin accedir a l'ensenyament de forma telemàtica. 

 

Participació