Coronavirus

El PSC acusa la Paeria d'actuar tard i amb «poca qualitat democràtica» en la crisi del coronavirus

El grup socialista critica que en molts casos se'ls informa "a posteriori" de les mesures que es porten a terme

per Redacció , 16 d'abril de 2020 a les 09:38 |
El grup municipal del PSC considera que el govern de la Paeria no aborda "en profunditat" els temes referents a la crisi generada pel coronavirus. I és que, segons els socialistes, "en cap de les tres comissions d'aquesta setmana (Urbanisme, Drets a les Persones i Habitatge i Transició Ecològica), es tracten temes que preocupen als diferents sectors colpejats per la crisi ni tampoc a la ciutadania en general".

Des del PSC es mostren sorpresos per la gestió que està duent a terme el govern municipal perquè "s'actua tard" i amb "poca qualitat democràtica". En aquest sentit, el grup socialista critica el fet que "s'informa a l'oposició de les mesures que es duen a terme per part del govern de la Paeria, majoritàriament, a posteriori".


La regidora Cristina Morón ha assenyalat que el PSC seguirà traslladant preguntes al govern de la Paeria i també propostes per tal de "sumar i avançar en mesures que vagin en favor de la ciutadania per la resolució d'aquesta crisi".

Així mateix, ha volgut agrair la feina que estan fent els tècnics del consistori. Morón ha afirmat que la crisi del coronavirus "posa a prova a tothom" i que "cal situar-se al costat de la ciutadania, dels professionals de la sanitat pública i dels sectors que pateixen greument aquesta crisi com són els autònoms i l'empresariat de la ciutat".

 

Participació