L'Aplec del Caragol valora l'ajornament i ja pensa en dates alternatives

La festa s'havia de celebrar el cap de setmana del 22 al 24 de maig i la Paeria dóna per fet que no es celebrarà els dies programats

Imatge d'uns penyistes
Imatge d'uns penyistes | ACN
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:26h
La crisi del covid-19 podria afectar la celebració de l'Aplec del Caragol de Lleida, previst pel cap de setmana del 22 al 24 de maig. Segons ha pogut saber aquest diari, l'organització de la festa està valorant ajornar la festivitat i buscar dates alternatives al calendari. La decisió definitiva serà comunicada en els propers dies.

Els responsables de l'Aplec van posposar la decisió d'un hipotètic ajornament fa tres setmanes, però la previsió de l'allargament del confinament i la reducció del marge per organitzar la festa amb normalitat ha fet repensar el futur de la celebració a finals del mes de maig.

Des de la Paeria s'està a l'espera d'informació sobre el futur de l'Aplec, però des de l'equip de govern es dóna per fet que la festivitat canviarà de data davant la situació de crisi sanitària que pateix la ciutat i tot Catalunya. De fet, des del consistori s'ha anunciat aquest dijous la suspensió de les Festes de Maig, que es celebraran a la tardor.