Treballadores de la residència de Sant Llorenç de Morunys es confinen amb els avis per reduir riscos

La residència compta amb unes 50 places

Redacció
26 de març del 2020
Residència d'avis La Vall de Sant Llorenç de Morunys
Residència d'avis La Vall de Sant Llorenç de Morunys
En un comunicat emès ahir al vespre, la direcció de la residència d'avis La Vall, de Sant Llorenç de Morunys, amb unes cinquanta places,  ha informat que a partir d'aquesta nit de dimecres, 25 de març, un grup de treballadores de la residència, es confinaran al seu interior durant uns dies, amb l'objectiu d'evitar el màxim de riscos possibles. En conseqüència, el recinte ha quedat totalment tancat. Afegeix la nota un agraïment a tot el personal de la residència la seva professionalitat.

Amb les treballadores que es confinaran, es garantirà la mateixa atenció als avis, ja que s'han previst fer diferents torns i respectar les hores de descans de les treballadores.
El comunicat recorda que a Sant Llorenç de Morunys i tot el que és la Vall de Lord i ha un percentatge de gent gran molt elevat i per tant molta població de risc, pel que es demana a tota la població que compleixi el màxim totes les normes de confinament, i que només se surti de casa per anar a comprar, per aconseguir que el virus no afecti a "la nostra gent".
També recorda que cada dia a les 20h "podem sortir als balcons a donar suport al personal sanitari, i en especial al personal de la nostra residència. Segur que les treballadores que estaran confinades els reconfortarà saber que tenen el suport de tota la Vall".

Davant d'aquesta decisió, dos ajuntaments de la Vall, Sant Llorenç de Morunys i Guixers, han agraït aquest gest a través del twitter: