Set persones mortes per coronavirus a la demarcació de Lleida i 60 nous contagis que eleven els casos a 319

Ja són 20 els morts al territori

Imatge d'una ambulància
Imatge d'una ambulància | Adrià Costa
25 de març del 2020
Actualitzat a les 19:49h
El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts a la tarda un total de 319 casos positius a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran per coronavirus SARS-CoV-2 i set persones mortes, que eleva a 20 el nombre de pacients que han traspassat des del passat 9 de març, dia en que es va registrar el primer cas positiu. En les darreres hores s'han donat 60 nous pacients.

Actualment, 174 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus.

D'aquests casos, 107 es troben ingressats a l'Arnau de Vilanova de Lleida, 79 dels quals estan estables a planta i 28 a l'UCI, 29 persones es troben a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i sis a l'UCI, sis persones estan ingressades en centres privats i 10 persones a l'Espitau Val d'Aran estable a planta.

15 casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta. Quatre persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta i tres ingressada a l'Hospital de Cerdanya estable a planta.