L’Hospital del Pallars dona les primeres quatre altes per coronavirus

Fins aquest migdia hi havia ingressades al centre 14 persones amb Covid-19, dos menys que dilluns, tot i que la xifra podria augmentar els propers dies

Imatge de la façana principal de l’Hospital Comarcal del Pallars
Imatge de la façana principal de l’Hospital Comarcal del Pallars | GSS
25 de març del 2020
Primeres notícies positives les que ens arriben aquest dimarts de l’Hospital Comarcal del Pallars, que ha donat d’alta en tot el dia a quatre pacients amb coronavirus. Segons el Departament de Salut, aquest dimarts hi ha un total de 14 persones ingressades al centre, dos menys que dilluns, tot i que les dades són d’aquest migdia i segons ha pogut saber Pallars Digital, el nombre de casos ha tornat a augmentar les últimes hores.

El director assistencial de l’Hospital del Pallars, Eduard Sanjurjo, ha assegurat en declaracions a aquest diari que la capacitat de l’hospital segueix “estable” i que de moment es poden absorbir els nous casos de Covid-19 que s’estan diagnosticant al Pallars. Malgrat això, Sanjurjo ha avisat que els propers set dies seran els més “crítics”.

En el conjunt de la demarcació de Lleida, segons ha informat Salut, avui han mort cinc persones per coronavirus i hi han hagut 58 nous contagis, que eleven la xifra als 259 contagiats en tot l’episodi. Val a dir que el departament no informa d’on provenen les defuncions. 

Pel que fa a Catalunya, en les últimes 24 hores s’han registrat 117 morts, nou récord de defuncions en un dia.