Dues persones mortes per coronavirus a la demarcació de Lleida i 14 nous contagis que eleven els casos a 163

Ja són cinc els morts al territori

Imatge d'una ambulància
Imatge d'una ambulància | Adrià Costa
22 de març del 2020
Actualitzat a les 19:53h
El Departament de Salut ha confirmat aquest diumenge a la tarda un total de 163 casos positius nous a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran per coronavirus SARS-CoV-2 i dues persones mortes, que eleva a cinc el nombre de pacients que han traspassat.

Actualment, 81 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus.

D'aquests casos, 45 es troben ingressats a l'Arnau de Vilanova de Lleida, 35 dels quals estan estables a planta i 10 a l'UCI, 18 persones es troben a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i dues a l'UCI, quatre persones estan ingressades en centres privats i tres persones a l'Espitau Val d'Aran estable a planta.

Sis casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta. Una persona es troba ingressada a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estable a planta i una altra persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya estable a planta.