Segon mort per coronavirus a Lleida, que augmenta fins a 66 els casos positius

Actualment hi ha 131 sanitaris en aïllament

Imatge d'una ambulància
Imatge d'una ambulància | Adrià Costa
NacióDigital
18 de març del 2020
Actualitzat a les 21:11h
El Departament de Salut confirma que en les últimes hores a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran ha mort una altra persona d'edat avançada amb coronavirus SARS-CoV-2. Patia patologies prèvies i es trobava ingressada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
 
També confirma 15 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2. Del total de casos positius, 66, 28 estan relacionats amb el brot de l'autobús de Benidorm.

Actualment, 29 persones persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos, 17 es troben ingressats a HUAV, 10 dels quals estan estables a planta i 7 es troben a l'UCI, 4 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 1 dels quals es troba a l'UCI i 3 estan estables a planta, 3 persones estan ingressades en centres privats mentre que 4 pacients estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta. Finalment una persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya estable a planta.

 D'altra banda, 2 persones que estaven ingressades a l'HUAV han estat donades d'alta.