Fira Lleida

Fira de Lleida cancel·la el Cucalòcum de Primavera i el Saló de FP pel coronavirus

Queden definitivament anul·lats

per Redacció , 18 de març de 2020 a les 16:30 |
Imatge de la protesta a la fira de FP | ACN
Les edicions d'enguany de Cucalòcum Primavera i de la Fira de Formació i Treball (F&T) han quedat cancel·lades pel coronavirus. Segons ha comunicat Fira de Lleida, les mesures de confinament de la població, destinades a evitar el contagi massiu, fan "absolutament inviable" la celebració enguany d'aquests dos certàmens, per la qual cosa queden definitivament anul·lats.

L'ens firal i els quatre patrons que conformen la institució, lamenten sincerament els perjudicis i inconvenients que hagi pogut produir aquesta decisió però han recordat que la mateixa respon a les mesures dictades pels governs català i estatal i que el seu objectiu és evitar situacions sanitàries d'alt risc per a expositors i visitants.


Fira de Lleida tenia previst celebrar el Cucalòcum Primavera entre el 6 i el 9 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, mentre que la Fira de Formació i Treball (F&T) estava convocada per als dies 16 i 17 del mateix mes d'abril. Precisament aquesta edició de la fira de Formació, havia de ser la primera amb el veto a la participació de l'Exèrcit espanyol, després que així ho acordessin els patrons de Fira de Lleida.

 

Participació