El govern de Cervera es redistribueix les regidories després de la sortida de SiF

JxCat i el PSC han quedat en minoria de cinc després de la sortida dels dos regidors de la formació independent

Redacció
17 de març del 2020
Actualitzat a les 15:22h
Ramon Augé, alcalde de Cervera
Ramon Augé, alcalde de Cervera | ACN
El paer en cap de Cervera, Ramon Augé (JxCat), ha signat aquest dimarts el decret pel qual resol la reorganització de les regidories de la Paeria després de la sortida del govern municipal dels dos regidors de la formació independent, Solucions i Futur (SiF), Joan Prat, que era primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Esports, i Assumpció Creus, que era quarta tinent d'alcalde i regidora d'Hisenda, Serveis Socials (Igualtat) i Seguretat.

Les carteres han quedat repartides entre els dos socis de govern; els tres regidors de JxCat i els dos del PSC, que ara governaran en minoria. Augé ha assegurat que continuaran treballant per afrontar la difícil situació de la lluita contra la pandèmia del coronavirus.

El regidor de JxCat Xavier Gras assumeix la regidoria de Festes, Aquelarre, Joventut, Educació, Conservatori, Pobles, Medi Rural i Serveis Socials; la regidora Roser Segura, també de JxCat, assumeix les carteres de Cultura, Igualtat, Polítiques Digitals, Transparència (Participació Ciutadana), Turisme i Oficina d'Atenció Ciutadana.

Pel que fa a Antonio Delgado, del PSC, portarà la regidoria d'Urbanisme, Serveis Urbans (Brigada i Eficiència Energètica), Medi Ambient i Serveis Funeraris. El també socialista Raimond Fusté, assumeix Promoció Econòmica (Fires i Mercats) i Esports.

La Junta de Govern Local queda formada pel paer en cap, Ramon Augé, i la resta de regidors: Raimond Fusté, Roser Segura, Antonio Delgado i Xavier Gras. Pel que fa a les tinences d'alcaldia, Raimond Fusté és nomenat primer tinent d'alcalde; Roser Segura, segona tinent d'alcalde; Antonio Delgado, tercer, i Xavier Gras, quart.

L'activitat principal de la Paeria de Cervera està dirigida actualment a superar la situació sanitària. També continua la tasca ordinària de govern municipal amb les màximes garanties per tothom.