coronavirus

Agricultura reforça l'activitat de formació contínua a distància després de les suspensions

Aquest dilluns s'obre el procés per poder-se preinscriure a una vintena de cursos

per Redacció, 17 de març de 2020 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, des del seu Servei de Formació Agrària, ha reforçat l'activitat de Formació contínua a Distància (FAD), després d'haver hagut de suspendre dijous passat, i com a mínim fins el 15 d'abril, totes les activitats de formació contínua presencials i semipresencials a causa de la situació provocada pel coronavirus.

D'acord amb la direcció general d'Alimentació, Qualitat i Indústries agroalimentàries, el departament segueix oferint tots els cursos de Formació contínua a Distància, que es coordinen des de l'Escola Agrària de Mas Bové de Constantí (Tarragonès). Aquest dilluns s'obre el procés de preinscripció per a una vintena de cursos a distància.


També arran de les mesures adoptades a causa del coronavirus, i que limiten la formació presencial i semipresencial, Agricultura ha aixecat el límit existent de matriculacions per curs a distància. Així, s'obre la matriculació sense limitació d'inscripcions dins del període establert, per tal de donar cabuda a tots els possibles afectats per la suspensió de les activitats presencials de Formació Contínua.

El departament també recorda que el personal docent de les escoles agràries seguirà impartint i fent el seguiment als alumnes de la Formació Inicial dels Cicles formatius, a través de materials de formació a distància, mitjançant les plataformes moodle de formació on-line de què disposen.

 

Participació