Coronavirus

Mollerussa confirma els dos primers casos de coronavirus i reuneix el comitè d'emergència

Les dues persones afectades pel covid-19, amb pronòstic lleu, es troben confinades a casa seva

per Redacció, 16 de març de 2020 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Mollerussa ha reunit d'urgència aquest dilluns el comitè del Pla de Protecció Civil Municipal després de tenir la confirmació, per part de Salut, que dos dels 36 casos detectats a la demarcació de Lleida són a la capital del Pla d'Urgell.

Es tracta de dues persones, amb pronòstic lleu i que es troben confinades a casa seva en permanent contacte amb els Servei d'Epidemiologia i el CAP de Mollerussa. Des del consistori, s'ha activat el servei Ajude(M)ollerussa per assistir a les persones vulnerables, ja siguin grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat i amb l'objectiu de prevenir l'expansió del covid-19.


La voluntat del servei és coordinar l'ajuda que el col·lectiu més vulnerable davant els efectes del virus pugui necessitar, a més de fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d'evitar riscos de contagi.

Per això, es posa a disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe i s'ha fet una crida per trobar voluntariat. Aquesta iniciativa se suma també a les adoptades dins el Pla de Protecció Civil de Mollerussa activat el dimecres passat per afrontar, també en l'àmbit municipal, el control de l'expansió de la malaltia.

 

 

Participació