La Guàrdia Urbana deté un home a Lleida per robar en un cotxe i trencar dues condemnes de no acostament

Els fets han passat a la plaça del Seminari

Redacció
10 de març del 2020
Actualitzat a les 23:15h
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimarts com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i dos delictes de trencament de condemna en no respectar les ordres de no apropament i han iniciat les diligències corresponents.

Una patrulla ha anat a la plaça Seminari en rebre un avís d’un individu que estava forçant una furgoneta.

Un cop al lloc, els agents han sorprès aquest individu quan estava forçant una porta del vehicle amb una pota de cabra i aquest en veure els agents ha sortit corrents en direcció a la Costa del Jan. Tot seguit, una altra patrulla ha aturat aquest individu al carrer Major, quan anava corrents en direcció a la plaça Sant Francesc, i l’ha identificat com a R.B., de 42 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida.

Els agents han comprovat que li constaven en vigor dos ordres de no apropament a comerços i establiments de l’eix comercial. Davant els fets, els agents han detingut R.B. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i dos delictes de trencament de condemna en no respectar les ordres de no apropament i han iniciat les diligències corresponents.