Detingut un home per cultivar més de 1.000 plantes de marihuana en un habitatge de Montoliu de Lleida

Els Mossos d'Esquadra localitzen a la casa una instal·lació elèctrica connectada a la xarxa de forma fraudulenta

Redacció
06 de març del 2020
Actualitzat a les 16:36h
Imatge de la plantació localitzada
Imatge de la plantació localitzada | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 21 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumpte responsable d'un cultiu d'unes 1.000 plantes de marihuana d'uns 60 centímetres que els efectius policials van localitzar aquest dimecres a l'interior d'un habitatge de Montoliu de Lleida (Segrià).

L'arrestat està acusat d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que al mateix lloc també es va trobar una complexa instal·lació que permetria aconseguir diverses collites anuals. De fet, la investigació es va iniciar a finals del mes de febrer, després de tenir constància que s'havia detectat un consum excessiu de subministrament elèctric a l'edifici on es va dur a terme l'actuació.

Els agents van rebre diverses informacions que denunciaven que, durant la nit, s'escoltaven sorolls de maquinària de ventilació i una lleugera olor a marihuana. Arran d'aquests fets, es van muntar diversos dispositius de vigilància, els quals van confirmar la sospita que a l'interior de l'habitatge hi havia una plantació 'indoor'.

En un d'aquests, dut a terme dimarts passat, els mossos van detenir a la persona que presumptament gestionava la plantació al carrer Mestre Tàpies de Montoliu de Lleida i, posteriorment, es va precintar el domicili.