Detenen dos homes per sostreure la mercaderia d'un camió a la Segarra

Els Mossos han trobat a l'interior del vehicle amb què volien fugir un centenar de caixes de vi valorades en 6.000 euros

Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 16:17h
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cervera han detingut la matinada d'aquest dimecres a Fonolleres (Segarra) dos homes, de 45 anys, veïns de Badalona i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de furt.

A l'interior han localitzat 103 caixes de vi, amb un valor de mercat de prop de 6.000 euros, així com eines habitualment utilitzades ens els robatoris als remolcs de camions, com cúters, ganivets, tornavís, guants i lots. Els detinguts, amb nombrosos antecedents per fets similars, passaran els pròxims dies davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Els fets han passat al voltant de les 3 de la matinada, quan una patrulla conjunta de Mossos i Policia Local de Cervera que estava fent un control preventiu a l'àrea de servei de Fonolleres, a l'autovia A2, ha detectat un vehicle que sortia de la zona d'estacionament amb un evident excés de pes. Els agents han seguit al vehicle i li han donat indicacions al conductor per tal que s'aturés, però no ha fet cas i ha incrementat la velocitat per fugir del lloc.

Finalment, expliquen, gràcies a la intervenció d'una segona patrulla, els Mossos han aturat el vehicle al terme municipal de Ribera d'Ondara (Segarra). Hi ha trobat material robat i han detingut als dos fugitius. Simultàniament, s'ha inspeccionat l'aparcament de Fonolleres i s'ha localitzat dos camions forçats. Segons han informat els Mossos, d'un d'ells han sostret les caixes de vi que s'han recuperat i en l'altre, no han aconseguit accedir a l'interior.