Detingut un home per clavar-li una pallissa a la seva dona en ple carrer, a Lleida

La Guàrdia Urbana ha detingut l'agressor, de 25 anys i veí de la ciutat

Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:15h
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un veí de la ciutat la matinada d'aquest dimecres per haver pegat la seva parella en ple carrer. 

Una patrulla ha anat al carrer Pi i Margall en rebre un avís d’una agressió a una dona al carrer. Ha estat una veïna que en sentir crits demanant ajuda ha vist com un home colpejava una dona i ha trucat. Aquesta veïna, mentre donava l’avís, també ha recriminat el fet a aquest home que ha deixat la dona i ha marxat del lloc en direcció al carrer Salmeron. Tot seguit, els agents han localitzat aquest individu al carrer Pallars i, tot que ha sortit corrents en veure la patrulla, l’han pogut aturar ràpidament.

Els agents l’han identificat com a E.G.R.S., de 25 anys, nascut a Hondures i veí de Lleida, i en l’escorcoll li han trobat un document a nom d’una dona. Tot seguit, els agents han pogut localitzar aquesta dona, la qual ha explicat que es trobava a casa d’un amic on havia anat perquè la seva parella, E.G.R.S., l’havia agredit al carrer feia una estona. Davant la denúncia de la dona, els agents han detingut E.G.R.S. com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.