70.000 persones per escoltar «totes les veus de l'exili»: així serà l'acte de Perpinyà amb Puigdemont

L'organització tallarà dues carreteres tot el dia per a l'aparcament d'autobusos i implantarà fortes mesures de seguretat.

Presentació de l'acte de Perpinyà, aquest dimecres
Presentació de l'acte de Perpinyà, aquest dimecres | ANC
NacióDigital
26 de febrer del 2020
El Consell per la República (CpR) i la prefectura dels Pirineus Orientals preveuen que l'acte d'aquest dissabte a Perpinyà, amb participació de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, mobilitzarà com a mínim 70.000 persones, segons s'ha explicat en la roda de premsa de presentació de l'acte, aquest dimecres a Perpìnyà.

Des de l'organització subratllen que l'acte permetrà "celebrar la victòria de la immunitat" per a Puigdemont, Comín i Ponsatí, però al mateix temps també criticarà que Oriol Junqueras continua encara "sota la bota de la injustícia espanyola". "Serà un acte amb totes les veus de l'exili i la repressió", diu l'organització.

La mobilització es preveu massiva i hi haurà fortes mesures de seguretat per entrar al recinte. Per exemple, els pals de les banderes han de ser de plàstic. A més, es tallaran dues carreteres durant tot el dia perquè hi aparquin els gairebé 600 autobusos que hi ha confirmats.

Entre d'altres mesures de seguretat, no es podrà dur al recinte ni ampolles, llaunes, neveres o objectes inflamables. Els megàfons també estaran prohibits.