Denúncies

La Paeria posarà en marxa una bústia ètica on la ciutadania podrà fer denúncies anònimes

La web de pressupostos ha posat a l'abast del ciutadà més de 60.000 factures municipals

per Redacció, 21 de febrer de 2020 a les 22:35 |
Maragall i Pueyo, a Lleida | Paeria Lleida
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Lleida posarà en marxa en breu una bústia ètica on la ciutadania podrà realitzar denúncies anònimes de males pràctiques. L'alcalde Miquel Pueyo, que aquest divendres s'ha reunit amb el cap de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha destacat els passos decidits en matèria de transparència i bon govern que ha fet el govern d'entesa a Lleida.

En aquest sentit, ha assenyalat que amb la posada en marxa del web de pressupostos de la Paeria s'ha posat a l'abast del ciutadà més de 60.000 factures municipals. Per Pueyo, aquestes dues accions suposen molt més per la transparència i la gestió municipal que el que ha fet el PSC en els darrers 40 anys.


De la seva banda, Maragall ha destacat la capacitat capdavantera de la ciutat en l'àmbit de la transparència i ha assegurat que és un "element d'estímul i d'experiència per compartir". Maragall també ha posat en valor el model de la xarxa d'Escoles Bressol de Lleida i ha explicat que s'analitzarà des de Barcelona.

El cap de l'oposició de la capital catalana també ha apostat per establir aliances urbanes entre Lleida i Barcelona "que tinguin efectes tangibles en l'equilibri territorial del país".

 

Participació