La Fiscalia es querella contra el president del Lleida Esportiu per presumpte delicte de frau

Els impagaments augmentarien fins als 120.000 euros

Redacció
20 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:18h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
Al president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, se li acumulen els problemes als jutjats. La Fiscalia ha presentat una querella contra ell per presumpte delicte contra Hisenda per no presentar la declaració de l'any 2014, la qual cosa podria suposar un frau d'uns 120.000. Tal com avança l'emissora UA1, la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal a Catalunya (UDEF) ha dut a terme diverses investigacions que es podrien concretar en altres responsabilitats penals en les properes setmanes. 

La denúncia contra Esteve es suma a la que s'ha interposat contra el Lleida Esportiu i al mateix president per no donar d'alta jugadors i tècnics.

Segons ha avançat l'emissora UA1, Hisenda i la Seguretat Social han posat una denúncia contra el Lleida i Esteve per no donar d'alta 20 jugadors i tres tècnics, la qual cosa sumaria un impagament de 250.000 euros. La denúncia, explica l'emissora, va ser interposada el passat 20 de gener i en la que també s'hi especifica que 67 treballadors estaven donats d'alta però sense ajustar-se a les hores treballades.