Miquel Hortigüela presenta el seu primer disc a l’Auditori Enric Granados

El músic, compositor i guitarrista lleidatà oferirà un concert del seu treball discogràfic “Luna Poleno” aquest dijous 20 de febrer, a les 20.30 hores, en el marc de la programació musical de La Temporada Lleida

Miguel Hortigüela
Miguel Hortigüela | Paeria Lleida
Redacció
19 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:30h
Miquel Hortigüela presenta el seu primer disc a l’Auditori Municipal Enric Granados. Serà aquest dijous a partir de les 20:30 hores del vespre. “Luna Poleno” és el treball discogràfic del músic, compositor i guitarrista lleidatà, un àlbum molt personal que conté tres obres dividides en diferents moviments.

La primera obra és “El druida”, escrita entre 2014 i 2015 i definida com un experiment sonor; “Batec” és una obra molt íntima i, finalment, “Tres llunes”, és l’obra dedicada especialment a la seva família i basada en el moviment. Aquestes dues van ser escrites al 2019. A través d'aquests tres moviments projecta les seves idees, sensacions i la seva manera de veure el món amb tot el que ha experimentat. La seva trajectòria com a músic i el seu amor per la guitarra donen llum a aquesta obra dedicada a la seva família.

Les entrades (11 euros la general i 7 euros la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.