Detinguda una veïna de Lleida per agredir un policia després d'haver comès un robatori amb força

És veïna del barri de la Mariola

Redacció
17 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:16h
Imatge del material comissat
Imatge del material comissat | Guàrdia Urbana Lleida
La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut una dona per un delicte de robatori amb força i per agressió als agents.

Ahir dia 16, a les 20.30 h, una patrulla que realitzava servei de vigilància al barri de la Mariola va observar una dona que portava un maletí. Els agents van identificar aquesta dona com a V.H.G., de 31 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que dins del maletí portava diverses eines i en l’escorcoll li van trobar a la jaqueta un tornavís, uns guants i un cable.

Mentre era identificada, aquesta dona va agredir a un dels agents i per aquest motiu va ser detinguda. Poc després, els agents van esbrinar que les eines pertanyien a unes obres que es fan al barri de la Bordeta, a la zona del Parc de l’Aigua.

Un cop van contactar amb un responsable de les obres aquest va reconèixer les eines com de la seva propietat les quals estaven en una caseta de l’obra. Tot seguit, els agents van comprovar al lloc que aquesta caseta tenia la porta forçada i estava oberta. Davant aquests fets, els agents van iniciar les diligències a V.H.G. com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força.