Fèlix Larrosa es va gastar gairebé 1.000 euros de la Paeria en fer-se fotos com alcalde

El socialista es va fer un book com a Paer en cap

Fèlix Larrosa, amb la vara d’alcalde
Fèlix Larrosa, amb la vara d’alcalde | Paeria
16 de febrer del 2020
Actualitzat el 19 de febrer a la 13:17h
La Paeria de Lleida es va gastar un total de 957 euros en fotografies a Fèlix Larrosa després de ser investit com alcalde de la ciutat el 29 d'agost del 2018.

L'actual regidor socialista es va fer un book d'imatges oficials segons es desprèn dels registres de pressupostos de l'any 2018 que va aprovar l'equip de govern del PSC i al qual ha accedit aquest diari. La partida de gairebé 1.000 euros està a l'epígraf d'administració general i es registra el pagament a l'empresa Solucions Empresarials de Ponent SL. En aquest sentit, cal recordar que la Paeria compta a un servei de fotografia que va facturar un total de 21.520 euros durant el 2018 a l'ajuntament i que no va participar en la sessió a Larrosa.

Les imatges de Larrosa alcalde van estar a la Paeria poc més de vuit mesos atès que el socialista va perdre les eleccions municipals del mes de maig del 2019.

La pràctica de fer-se una sessió fotogràfica és habitual a l'Ajuntament de Lleida quan entra un nou alcalde o, en el cas d'una governança llarga, per renovar la imatge del Paer en cap.