El director de «Segre» encén la polèmica al comparar les polítiques de la Paeria amb el coronavirus

El regidor de Cultura assegura que Joan Cal té "poc respecte pel vot democràtic" de la ciutadania

14 de febrer del 2020
Actualitzat a les 19:07h
Part del govern de la Paeria
Part del govern de la Paeria | Àlvar Llobet
El director del diari Segre, Joan Cal, ha encès la polèmica aquest divendres en el seu article diari que publica al rotatiu lleidatà. Cal ha carregat contra les polítiques culturals del govern de la Paeria i les reduccions de partides pressupostàries, i ha indicat que el sector pot acabar a "cures intensives com si li afectés el Covid19". El veterà periodista exposa una lletania de mesures de retallades que ha impulsat l'executiu de Miquel Pueyo, de qui creu que té intenció "d'enterrar tot el llegat dels anteriors consistoris". 

Les paraules de Cal han rebut resposta en forma de tuit per part del regidor de Cultura de la Paeria, Jaume Rutllant, que li ha retret la metàfora. "Denota poc respecte pel vot democràtic" de la ciutadania, ha indicat el paer. Segre, molest amb el govern de la Paeria

No és la primera vegada que Cal es mostra crític amb el govern de Lleida, que ha decidit també un nou repartiment de les subvencions als mitjans de comunicació. Aquesta mesura afecta directament Segre, que enguany rebrà menys ajudes econòmiques que quan governava el PSC.

De fet, les relacions entre la Paeria i la direcció del diari s'han tensionat en els darrers mesos perquè des del rotatiu no ha agradat la nova política de comunicació que es porta des de l'ajuntament de Lleida.