​L'ANC ja té 400 autocars plens a dues setmanes de l'acte de Puigdemont a Perpinyà

El president i els consellers a l'exili preveuen reunir més de 50.000 persones el proper 29 de febrer a la capital de la Catalunya Nord

Clara Ponsatí, entre Toni Comín i Carles Puigdemont, a les portes de l'Europarlament
Clara Ponsatí, entre Toni Comín i Carles Puigdemont, a les portes de l'Europarlament | ACN
NacióDigital
14 de febrer del 2020
El Consell per la República Catalana celebrarà un acte a l'exterior del recinte firal del Parc de les Exposicions de Perpinyà, a la Catalunya Nord, el proper dissabte 29 de febrer. L'acte comptarà amb la presència de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, que es poden moure lliurement per Europa sense risc de ser detinguts arran de la immunitat que tenen com a eurodiputats. L'acte, que ha generat una gran expectació, preveu aplegar més de 50.000 persones. 

Prop de 200 assemblees territorials de l'ANC ja tenen més de 400 autocars plens a dues setmanes de l’acte i el ritme de reserves segueix augmentant, fins al punt que hi ha territorials que ja tenen totes les places plenes.

Les persones que estiguin interessades a reservar alguna plaça, només cal que contactin amb la territorial més propera per gestionar-la.


Obert un formulari web per inscriure’s al grup de voluntariat de la mobilització

L’Assemblea ha posat en marxa un web per a totes les persones que vulguin col·laborar com o voluntaris. Per inscriure-s’hi només cal que visitin aquest web

Hi haurà dues sessions presencials informatives a Girona i Vic per a totes les persones que desitgen col·laborar-hi com a voluntàries. La sessió de Girona serà dimarts vinent, 18 de febrer, a l’Auditori Josep Irla, a les 19 h. I la de Vic es farà dijous, 20 de febrer, al Centre Cívic de Can Pau Raba, a la mateixa hora.

Aquesta és la ubicació de l'acte a Perpinyà: