Jornades tècniques sobre gestió de camins, mobilitat i turisme al Pallars Sobirà

Les Jornades tindran lloc els propers 28 i 29 d’abril a Sort, a la seu de l’oficina de turisme del Pallars Sobirà, a Sort.

per NacióLleida, 11 d'abril de 2011 a les 10:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En el marc del desplegament del Pla Estratègic de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, el consell comarcal del Pallars Sobirà i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, han organitzat aquestes Jornades per donar a conèixer els models de gestió de camins i de senders que funcionen a la comarca del Pallars Sobirà.


En la sessió s’analitzaran els punts forts i els punts febles per convergir cap a una estratègia òptima de comercialització dels diferents productes de senderisme de l’Alt Pirineu i Aran.

Aquestes jornades van adreçades als tècnics de les institucions locals del territori, empreses de l’àmbit turísitc, hosteleria, agències de viatge, guies i al públic que tingui relació amb aquest sector.

Per participar a les jornades cal inscriure’s previament. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web de l’IDAPA.

Tríptic informatiu de les Jornades.

 

Participació