Un mort i quatre ferits en un nou accident a la C-14, a Vilanova de l'Aguda

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme amb cinc ocupants ha sortit de la via i, com a conseqüència de l’accident, ha morta una passatgera | Al mateix punt on el passat diumenge hi va haver un accident mortal

Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | Transit
Redacció
11 de febrer del 2020
Actualitzat el 12 de febrer a les 9:47h
Una persona ha mort i quatre més han resultat ferides aquest dimarts a la tardaal punt quilomètric 124 de la C-14 a Vilanova de l’Aguda (Noguera), el mateix en el qual va perdre la vida un jove de 26 anys en un accident el passat diumenge. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.31 h. 

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme amb cinc ocupants ha sortit de la via i, com a conseqüència de l’accident, ha morta una passatgera. Els altres quatre ocupants del vehicle han resultat ferits de gravetat. 

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i cinc ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els altres quatre ocupants del vehicle han resultat ferits de diversa consideració: el conductor, ferit greu, i una passatgera, en estat crític, han estat evacuats amb helicòpter a Bellvitge i a Vall d’Hebron respectivament, i les altres dues passatgeres han resultat ferides menys greu i han estat traslladades a l’Arnau de Vilanova.  

Amb aquesta víctima, són 15 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya