Habitatge

La Paeria posa a la venda una parcel·la residencial i destinarà el ingressos a polítiques d'habitatge

Es tracta d'un solar d'uns 1.800 metres quadrats i es treu a licitació per 1.201.070,66 euros més IVA

per Redacció , 10 de febrer de 2020 a les 16:22 |
Sergi Talamonte al davant del solar | Paeria Lleida
L'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) de Lleida ha tret a licitació una parcel·la residencial lliure al barri de Ciutat Jardí per 1.201.070,66 euros més IVA. Es tracta d'un solar de 1.811,84 metres quadrats i un sostre edificable de 3.206,96 metres quadrats per un màxim de 22 habitatges. El tinent d'alcalde i regidor d'Habitatge, Sergi Talamonte, ha animat els inversors a licitar per aquest terreny i ha explicat que l'EMU destinarà íntegrament el ingressos de la venda d'aquesta parcel·la a polítiques d'habitatge a la ciutat, a ampliar i millorar el parc públic d'habitatge i a lluitar contra l'emergència habitacional a Lleida.

La presentació de les ofertes haurà de fer-se a la seu de l'EMU de Lleida SL abans del 12 de març a les 14.00 hores.


La licitació d'aquesta parcel·la incorpora com a novetat una modalitat de venda amb facilitats per al pagament, una vegada constatat l'interès de diverses empreses i promotors en la seva adquisició. El solar, totalment urbanitzat i preparat per construir-hi, està situat a l'Avinguda Ciutat Jardí, 77, del Pla Parcial del Sector Sur 2 de Lleida.

Amb l'objectiu de facilitar el finançament a les promotores interessades, el plec ofereix la possibilitat de pagament ajornat. Així, en el termini de 15 dies a comptar des de la notificació de l'adjudicació, s'abonarà en concepte d'arres penitencials, el 20% del preu d'adjudicació. El pagament de la resta del preu es farà en el moment de la formalització de l'escriptura pública, en un termini màxim 12 mesos des de la notificació de l'adjudicació. En cas que l'adjudicatari hagi proposat un termini inferior, el pagament de la resta del preu la formalització de l'escriptura pública s'efectuarà en el termini proposat per l'adjudicatari.


L'EMU, a l'hora d'escollir la millor oferta, tindrà en compte en un 60% el preu de compra ofert, i el 40% restant es valorarà en funció de la reducció del termini de pagament.

La manca de formalització de l'escriptura en els terminis fixats en l'adjudicació, d'acord amb el Plec i l'oferta de l'adjudicatari, donarà lloc a la resolució de l'adjudicació amb pèrdua del pagament efectuat en concepte d'arres penitencials i confiscació de la fiança.

 

Participació