Harpia

La Fira Medieval de Balaguer canvia de dates

Passa de setembre al mes de maig

per Redacció, 7 de febrer de 2020 a les 10:30 |
Imatge de Balaguer Medieval | Paeria Balaguer
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Harpia Balaguer Medieval canvia les seves dates. Fins l’any passat la festa es feia durant el mes de setembre, però enguany el consistori ha decidit traslladar-la al maig: concretament als dies 29, 30 i 31.
 

Un dels objectius que persegueix aquest canvi de dates és aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat. Situant la festa medieval en dates que encara són època lectiva es pretén fer-la més accessible al públic més jove, i facilitar-ne la seva implicació i la dels centre educatius.
 

Un altre dels motius és fer-la propera en el calendari a la data en la que es commemora la mort de Jaume II d’Urgell, el dia 1 de juny i que dona peu a l’entrega dels Premis Jaume Comte d’Urgell el primer cap de setmana de juny. D’aquesta manera, la ciutat concentra en 10 dies la principal activitat de caire medieval per  fer-la més atractiva al públic i consolidar la marca de Balaguer com a ciutat històrica.  
 

 

Participació