Denunciaran per estafa el director esportiu del Lleida al no pagar el lloguer d'un pis per a futbolistes

El club deu uns 13.000 euros per impagaments d'un immoble on actualment hi viuen jugadors que seran desnonats el proper mes de març, segons el denunciant

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida
Jordi Esteve, director esportiu del Lleida | Lleida Esportiu
04 de febrer del 2020
Actualitzat el 26 de gener del 2021 a les 12:15h
El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, serà denunciat pels presumptes impagaments d'un lloguer on hi viuen jugadors del primer equip. Segons ha pogut saber aquest diari, l'entitat deu uns 13.000 euros a Josep Maria Tamarit, propietari d'un immoble ubicat al carrer Doctor Fleming (just al costat del Camp d'Esports de Lleida) que va ser llogat al Lleida Esportiu el juliol del 2018 i pel qual el club ha pagat molt poques mensualitats, segons explica el mateix Tamarit.

L'entitat esportiva de la capital del Segrià, segons Tamarit, tampoc no s'ha donat d'alta dels subministraments del pis, un dúplex de sis habitacions, per la qual cosa és el propietari el que ha rebut les factures que reclama que siguin abonades pel club.

En declaracions a aquest diari, Tamarit diu que té intenció de presentar una denúncia per estafa després que hagi reclamat en nombroses ocasions el pagament dels diners que es deuen i d'haver rebut "llargues i evasives" per part de l'entitat que controlen els germans Albert i Jordi Esteve. "El club va posar el pis a nom d'un futbolista que va marxar de l'equip, no paga el lloguer i, a sobre, hi ha continuat posant jugadors a l'immoble", diu el propietari, que ha posat el cas en mans d'advocats i que assegura que aquests futbolistes seran desnonats el proper mes de març després d'acreditar-se que el Lleida Esportiu no compleix el contracte.

Tamarit apunta que està buscant altres casos de propietaris de pisos afectats pels "enganys" de Jordi Esteve, i que té intenció d'interposar una demanda al jutjat de Lleida. Aquest diari ha intentat posar-se en contacte amb el Lleida Esportiu però el club no ha donat resposta a les preguntes sobre aquest cas.