MAPA Una desena d'autocars sortiran de Lleida per assistir a l'acte de Puigdemont a Perpinyà

Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí seran a Perpinyà en un acte on s'espera la participació d'unes 50.000 persones

Tots els autocars per assistir a l'acte del Consell per la República del 29 de febrer
Tots els autocars per assistir a l'acte del Consell per la República del 29 de febrer | Google Maps
NacióDigital
03 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:06h
El Consell per la República Catalana celebrarà finalment un acte a l'exterior del recinte firal de Parc de les Exposicions de Perpinyà (França) el dissabte 29 de febrer amb la presència de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, i que preveu aplegar unes 50.000 persones. Des de la demarcació de Lleida sortiran, almenys, una desena d'autocars.

El canal L'Alerta, que informa sobre l'actualitat del procés català des de l'1 d'octubre de 2017, ha fet públic un mapa de tots els autocars que s'estan organitzant des de diverses poblacions per assistir a aquest acte a Perpinyà, sobretot per part de les sectorials de l'ANC i Òmnium i el partit JxCat, entre d'altres col·lectius.

En el mapa s'inclou tota la informació sobre els autocars: si queden places lliures (marcats en blau) o no (marcats en vermell), l'hora i el punt de sortida, el preu, i els llocs on es poden adquirir els tiquets.