Artur Segarra confessa per primer cop que va matar David Bernat, veí de l'Albi

Ho ha fet en una carta al rei de Tailàndia per evitar la seva execució

Artur Segarra
Artur Segarra | Europa Press
Redacció
30 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:04h
Artur Segarra, el veí de Terrassa condemnat a mort a Tailàndia per haver assassinat a Bangkok a David Bernat, veí de l'Albi (Garrigues) ha admès per primera vegada ser l'autor del crim. Segarra ho ha confessat en una carta per demanar clemència a l'Rei de Tailàndia i evitar la seva execució.

Segarra ha canviat la versió dels fets i assegura que va acabar amb la vida de Bernat la nit de l'19 de gener de 2016 al reaccionar de manera violenta durant una forta discussió amb la víctima.

Uns fets pels quals el passat 20 de novembre el Tribunal Suprem de Tailàndia el va condemnar a ferma a la pena capital per segrest, robatori i assassinat premeditat de la seva compatriota. No obstant això, a la carta, que ha redactat en tailandès seu advocat defensor, Woratham Cheeranon, Segarra no aclareix què va passar després de l'assassinat de Bernat, amb qui compartia un projecte de negoci i a qui va conèixer a Tailàndia el 2014.

Si el rei de Tailàndia no accepta la missiva, Segarra serà executat en un termini de 24 hores després de la decisió del monarca.