Dos lladres assalten un home a Lleida i li roben el rellotge valorat en 9.300 euros

També es van emportar els diners que portava la víctima

Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:20h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves, de 19 i 26 anys, veïns de Lleida i de nacionalitat marroquina i algeriana, respectivament, acusats d'un delicte de robatori amb violència a l'robar suposadament a un home un rellotge de la marca Rolex valorat en 9.300 euros, així com els diners en efectiu que en aquell moment portava amb si.

Quant als fets, aquests van tenir lloc el 17 de gener al carrer Estudi General de la capital de Segrià. Segons van explicar fonts de la policia catalana, l'home va ser assaltat per dos joves quan es dirigia a casa seva.

Després que la víctima presentés la corresponent denúncia, els Mossos d'Esquadra van iniciar la corresponent investigació i aquesta va acabar donant els seus fruits quan dimecres passat dia 22, quan els agents van detenir el noi de 19 anys al carrer Salmerón.

No obstant això, la investigació va continuar oberta i el dissabte dia 25 van detenir el de 25 anys, que després de passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Lleida el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.