L'home ferit de bala a Vilanova de la Barca continua greu però estable després de ser operat

Els mossos investiguen si el detingut que li volia robar el camió ha actuat amb algú altre

Redacció
27 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:17h
Imatge d'un cordó dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'un cordó dels Mossos d'Esquadra | ACN
L'home que aquest dilluns a les sis de la matinada ha resultat ferit de bala a Vilanova de la Barca (Noguera) continua ingressat en estat greu a la UCI de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, tot i que es troba estable després de ser operat, segons fonts del centre hospitalari.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra estan investigant si el detingut, que ha disparat a la víctima quan intentava robar el seu camió, aparcat al davant del seu domicili, anava sol o hauria actuat amb algú altre. En el moment de la detenció, a la Masia Salat de les Borges Blanques, no l'acompanyava ningú i portava un cotxe que hauria robat en algun punt del Segrià després d'abandonar el que duia. El detingut passarà previsiblement dimecres a disposició judicial.

El detingut és un veí del Vallès Occidental de 36 anys i nacionalitat espanyola que compta amb una trentena d'antecedents per robatoris. Després de disparar a l'home de Vilanova de la Barca a qui li volia robar el camió, ha fugit amb un cotxe que seria robat i posteriorment també hauria robat a la benzinera del barri de la Bordeta de Lleida.